Nieuwe website

Nieuwe website online

Na lange tijd hard werken heten wij u met gepaste trots welkom op de nieuwe website van ROOT Recruitment. Onze dank gaat uit naar Texemus, die onze wensen heeft weten te realiseren.

Mede door het interactieve matchingsysteem op de website, brengt ROOT Recruitment op een innovatieve en laagdrempelige manier technisch personeel en werkgevers bij elkaar. Aan de hand van het interactieve matchingsysteem op onze website selecteert u snel en eenvoudig het personeel dat gezocht wordt. Andersom, kan de werkgever ook vacatures plaatsen waarop personeel kan reageren.

De lay-out en de structuur zijn zodanig opgezet dat u op een overzichtelijke manier kunt navigeren en gemakkelijk informatie kunt vinden. We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft de website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie betreft ROOT Recruitment, nieuwe matches, vacatures en projecten.

Wij hopen dat u onze website waardeert en haar regelmatig bezoekt. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van onze website, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.